Een gietvloer bij uw interieur

Allereerst is het van belang om uw eigen (ideaal)interieur voor ogen te houden. Welke stijl hanteert uw in uw interieur en heeft de woning zelf? Is het modern, landelijk of gewoon een praktisch appartement? De vloer moet op uw interieur aanpassen, en niet andersom. Dus welke look en welke kleur zou het beste in uw interieur naar boven halen? Komt u er niet helemaal uit? Dan kan een gietvloer specialist u hierover adviseren.

Strak design coatingvloer

Om een strak design in uw woning te waarborgen, kunt u kiezen voor een egale kleur van de coatingvloer. Een afgelakte vloer met matlak of zijdeglans maakt de vloer helemaal af. De gietvloer prijs hoeft bovendien helemaal niet hoog te zijn.

Natuurlijke sferen op de vloer

Verkiest u liever natuurlijke sferen in uw huis? Dan kunt u kiezen voor een betonlook. Toch liever wat natuurlijke tinten? Geen punt, doordat iedere kleur gekozen kan worden, kan een mengsel van kleuren ieder natuurlijk contrast verwerkt worden.

Voordeel van een gietvloer

Het voordeel van een epoxyvloer door uw woning heen, is dat de vloer één egaal oppervlak wordt. Dit straalt luxe en rust uit en bovendien zal uw woning ruimer ogen. Ook niet onbelangrijk: De naadloze afwerking maakt het onderhouden en schoonhouden veel gemakkelijker!