Opties voor vloeren in elke kamer

Bij aankoop van een nieuw huis of renovatie zijn juiste beslissingen erg belangrijk. Je bent immers elke dag in uw huis en vloeren vervangen is niet goedkoop. In dit artikel helpen wij u met de vloerkeuze voor elke kamer in uw huis.

Wij beginnen buiten bij de voor- en achtertuin. Bij de aankoop van een nieuw huis lijkt het duur om daarnaast ook nog buiten te bouwen. Maar houd in gedachten dat je op die manier ook je huis weer voor een groter bedrag kan verkopen. Het belangrijkste aspect voor buiten is nagaan of de vloer tegen verschillende weersomstandigheden kan. Denk aan wood decking, natural stone, hard-wearing tiles, decorative concrete of

Kelder
Voor de meeste mensen in ons land is dit slechts een plek waar we alles bewaren. Voor slechts een aantal is het ook een ruimte waar er wordt geleefd. Hiervoor zijn veel is veel beschikbaar qua vloerbedekking.

Keuken
De keuken is een plek waar veel gelopen wordt. De afgelopen jaren is, net als de badkamer, de keuken ruimtes geworden waar veel word nagedacht over de stijl en sfeer. De opties voor een vloer in de keuken zijn enorm. Bij de keuken moet u rekening houden dat de vloer vaak moet worden schoongemaakt en dat er veel water op de vloer terecht zal komen.

Woonkamer
De woonkamer is vaak de ruimte waar veruit het meest gelopen wordt. Natuurlijk houd je rekening met de stijl en sfeer die u de woonkamer wil geven. Maar let ook op de dikte van de vloer. Een parketvloer kan een goede optie zijn.

Kantoorruimte

In de kantoorruimte wil je vaak een simpel en comfortabele vloer. Misschien wel formeel als de kans er is dat klanten op bezoek komen. Maar verder hoeft hier niet veel over te worden nagedacht. Misschien kan je de vloer van de hal over laten lopen naar de kantoorkamer.


Slaapkamer

Ook hier is de vloer belangrijks omdat je er toch veel tijd in besteed. Bij slaapkamer kun je denken aan een warme, comfortabele vloer. Een tapijt vloer is nog steeds erg populair in slaapkamers. Echter is een houten vloer, of zelfs laminaatvloer, ook geschikt voor in de slaapkamer.